Agenda

Jaartraining Terug naar je Oorsprong

Een groei- en verandertraining voor volwassenen benaderd vanuit het Innerlijk Kindwerk

Tijdens deze training ervaar je wie je werkelijk bent. Deze eigenheid is je kracht. Ieder mens ontwikkelt zich vanaf de geboorte op een unieke manier. 
Door jouw unieke levenspad te leren herkennen en bewandelen ontstaat de weg naar innerlijke vrijheid en levensvreugde. Dit heeft zijn weerslag op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

In de training ligt de nadruk op de wijsheid van het lichaam. Het werken met ons lijf geeft veel informatie over je persoonlijkheid. Het is bijzonder om te zien hoe veel zelfhelend vermogen het lichaam heeft als we er goed naar leren kijken en luisteren.

Je leert tijdens de training verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, gezonde grenzen te stellen, keuzes te maken en stappen te zetten. Je bent in staat om open en liefdevol te reageren, zonder oordeel en met een open hart naar jezelf en anderen.

De training bestaat 12 bijeenkomsten en kent drie fasen: 
– Bewustwording van je beperkende overtuigingen en overlevingsstrategieën 
– Heling door ontladen van spanningen in je lichaam 
– Integratie: de weg naar de authentieke volwassene

Voor aanvang van de training vindt er een intake plaats.

Aanvangsdatum 21 januari 2023

Data en tijden
Cursusdata in 2023 10.00u. – 17.00u.

21-1, 18-2, 11-3, 8-4, 22-4, 17-6, 9-9, 14-10, 4-11, 18-11, 2-12, 16-12

Locatie Koning Zwaan, Prins Bernhardweg 38 Oosterbeek

Kosten incl. intake: €1270,- 
Vroegboekkorting tot 1 november 2022:
€ 1100,-

De kosten van de training komen in aanmerking voor vergoeding via de aanvullende verzekering. 

In dit bestand (PDF) kun je nagaan of jouw zorgverzekeraar de therapie vergoedt. Dit verschilt per zorgverzekeraar, en is afhankelijk van de voorwaarden waaronder je aanvullend verzekerd bent.

Vrouwencirkel

In de afgelopen twee jaar van chaos en onzekerheid ben jij, net als veel andere vrouwen, misschien op zoek naar verbinding en gemeenschap. Ondanks sterke vriendschappen hebben veel vrouwen zich eenzaam gevoeld. Je werkt alleen thuis en woont samen met je partner en kinderen of juist alleen. Je mist de magie van het samenzijn met andere vrouwen.

Wat is een vrouwenkring? De relatief eenvoudige praktijk van vrouwen die samenkomen om te zitten en te delen is niets nieuws – cirkels vinden al duizenden jaren plaats. Op z’n eenvoudigst zitten vrouwen in een cirkel rond een centraal altaar (dat kan van alles zijn, van een kaars tot een bijzonder ritueel).

Er is gelegenheid om te praten en te luisteren. Het is geen therapie, maar een veilige ruimte om te horen en gehoord te worden.
Het doel is niet om problemen op te lossen, maar om te delen en samen te zijn. Vrouwenkringen gaan terug tot prehistorische tijden, toen vrouwen samenkwamen om eten te bereiden en verhalen te delen. We hebben behoefte aan verbinding, na lockdowns en sociale distantiëring is het geen verrassing dat we op zoek zijn naar gemeenschap. We gebruiken o.a. dans, lichaamsgericht werk, meditatie, deelrondes om de verbinding met jezelf en andere vrouwen te versterken. Om de vrouw in jou tot leven te laten komen, te inspireren en te helen. Ik ben Carolien Roovers holistisch therapeut en eigenaar van Praktijk Amchi voor Ayurveda & Lichaamsgerichte Psychotherapie.

Heb je interesse?
Geef je op via: e-mail  of 06-18707294

Bijeenkomsten zijn elke 2e zondag van de maand:
start zondagmiddag 9 januari van 13u. tot 16u.
Centrum Belmani Weverstraat 30 Oosterbeek.

Kosten € 15,- per bijeenkomst inclusief thee en lekkers.

Wandelmeditatie en Lichaamswerk: Zondagochtenden

Zondagen: 10-11.15u
Locatie: Airbornemuseum (parkzijde) Utrechtse weg 232 Oosterbeek
Kosten, opgave en volledige agenda zijn te vinden bij
Amchi Meditatiehuis: – Tarieven en inschrijving – Volledige agenda

‘Uit je hoofd en in je lijf’ gaan tijdens dit actieve uur hand in hand. Al wandelend ervaar je de veelzijdigheid van de natuur intenser en ontstaat balans in je lichaamsenergie. De oefeningen tijdens de wandeling stimuleren en verfijnen de waarneming en ondersteunen de lichaamsenergie.