Agenda

Vrouwencirkel

In de afgelopen twee jaar van chaos en onzekerheid ben jij, net als veel andere vrouwen, misschien op zoek naar verbinding en gemeenschap. Ondanks sterke vriendschappen hebben veel vrouwen zich eenzaam gevoeld. Je werkt alleen thuis en woont samen met je partner en kinderen of juist alleen. Je mist de magie van het samenzijn met andere vrouwen.

Wat is een vrouwenkring?
De relatief eenvoudige praktijk van vrouwen die samenkomen om te zitten en te delen is niets nieuws – cirkels vinden al duizenden jaren plaats. Op z’n eenvoudigst zitten vrouwen in een cirkel rond een centraal altaar (dat kan van alles zijn, van een kaars tot een bijzonder ritueel). Er is gelegenheid om te praten en te luisteren. Het is geen therapie, maar een veilige ruimte om te horen en gehoord te worden. Het doel is niet om problemen op te lossen, maar om te delen en samen te zijn. Vrouwenkringen gaan terug tot prehistorische tijden, toen vrouwen samenkwamen om eten te bereiden en verhalen te delen. We hebben behoefte aan verbinding, na lockdowns en sociale distantiëring is het geen verrassing dat we op zoek zijn naar gemeenschap. We gebruiken o.a. dans, lichaamsgericht werk, meditatie, deelrondes om de verbinding met jezelf en andere vrouwen te versterken. Om de vrouw in jou tot leven te laten komen, te inspireren en te helen. Ik ben Carolien Roovers holistisch therapeut en eigenaar van Praktijk Amchi voor Ayurveda & Lichaamsgerichte Psychotherapie. Heb je interesse? geef je op via: e-mail  of 06-18707294 Bijeenkomsten zijn elke 2e zondag van de maand start zondagmiddag 9 januari van 13u. tot 16u. Centrum Belmani Weverstraat 30 Oosterbeek, Kosten € 15,- per bijeenkomst inclusief thee en lekkers.

Wandelmeditatie en Lichaamswerk

‘Uit je hoofd en in je lijf’ gaan tijdens dit actieve uur hand in hand. Al wandelend ervaar je de veelzijdigheid van de natuur intenser en ontstaat balans in je lichaamsenergie. De oefeningen tijdens de wandeling stimuleren en verfijnen de waarneming en ondersteunen de lichaamsenergie.

Locatie Airbornemuseum (parkzijde) Utrechtse weg 232 Oosterbeek

Tijd Maandagochtenden 9.00u. – 10.15u.

Kosten, opgave en volledige agenda zijn te vinden bij
Amchi Meditatiehuis: – Tarieven en inschrijving – Volledige agenda