Ervaringen

Hoi Carolien 
Mijn lichaam voelt inderdaad heel zacht aan en ik voel me na de 2 dagen in jouw heerlijke studio weer helemaal opgeladen.
Dank!
– R.E.

Dank je wel lieve Carolien voor je geweldige behandeling lekker zen en doorstroming dat doe je goed en doet mij goed 😊😘❤
– T.H.

Hoi Carolien, wilde nog laten weten dat ik het een fijne massage vond! En de dagen erna (en nog steeds eigenlijk wel) een fijne flow heb.
– M.W.

Carolien heeft laatst prachtig mijn yogales ondersteund met een klankontspanning. Goed afgestemd op het groepje mensen… en de les over het 1e chakra.
Daarnaast een klankmeditatie als afsluiting van eenprachtige yogadag met vrienden gegeven. Diep ontspannend, nieuwsgierig makend, grondend en hart-openend. 
Dank je wel Carolien, ook namens mijn enthousiaste yoga-vrienden!
– K.v.K.Z

‘Grond onder je voeten’ is misschien ook wel de rode draad in mijn sessies met jou. Door de sessies met jou ben ik me bewuster geworden van de kracht en verbinding met mijn lichaam, dat daar alle antwoorden liggen (te sluimeren) en het belang van mijn verbinding met het grote lichaam, de aarde. Jouw begeleiding heeft geholpen om het contact met mijn innerlijk kind weer te openen en te laten stromen. Als persoon en ook door de fysieke ruimte die je biedt zorg je voor een veilige en warme bedding. Dank je wel daarvoor.
– A.B.

Dank je wel!!! Je hebt me geïnspireerd. Dit keer voor het eerst mild en met compassie voor mezelf een detoxkuur gevolgd. Niks niet afzien, maar heerlijk gezond & lekker eten en drinken! Heel anders & nu is het genieten. Bedankt voor je steuntje in de rug!
– H.V.

Carolien kan heel goed luisteren, kijken en haar kennis van de ayurveda betrekken op de situatie waarin je je begeeft. Naar aanleiding van de informatie die je aan haar geeft stelt zij een voedingsplan op dat heel duidelijk en gebruiksvriendelijk is, vind ik. Op advies van Carolien eet ik nu vaker en in kleinere porties, waardoor mijn spijsvertering veel beter is geworden. Ook zorg ik dat ik warm blijf, of ik nu binnen of buiten ben. Het kunnen kleine veranderingen zijn die je geadviseerd krijgt, die een enorm resultaat kunnen geven. Gun jezelf een advies van Carolien. Je zult er geen spijt van krijgen!
– M.K.

Deze week heb ik een heerlijke behandeling gehad bij Carolien Roovers van Praktijk Amchi. Ze heeft een aantal oliën uitgezocht bij mijn constitutie en hiermee een ayurvedische lichaams-en hoofdmassage gegeven. De massage was extra ontspannend, doordat de olie verwarmd werd, echt heerlijk! Ik voelde de spanningen en afvalstoffen letterlijk loskomen. Ook mijn haar kreeg een oliemasker en is nu weer lekker zacht.
Carolien is heel lief en zorgzaam. Ze neemt alle tijd en legt mensen graag in de watten. Fijn is dat ze ook rekening houdt met je wensen. Ze masseert echt vanuit haar gevoel en hart. Daarnaast geeft ze ook voedingsadviezen mee en kan ook nog eens heerlijk koken. Dank je Carolien voor je liefde en aandacht! Het heeft mij zeker goed gedaan, voor herhaling vatbaar!
Dat je nog maar veel mensen mag gaan helpen!

– T.J.

Goed nieuws: Joanna is in de laatste weken 3 kilo afgevallen.
Wij maken -zij het niet voor de volle 100%- dankbaar gebruik van uw adviezen.

– J. & A. T.

Het gaat beter! Voel me lichter. De massage heeft voor mij meer bewustwording gebracht, het is voor mij nog steeds erg zoeken naar een balans qua voeding maar het gaat allemaal wat soepeler.
– R.H.

Dank je wel voor het advies. Ik ben aan de slag gegaan en val gestaag af! Voel me goed!
– M.V.

Hoi Carolien, de massage was super: ik voelde me weer goed geaard, wonend in mijn lichaam en véél meer licht en blij. Dank je ????!
– W.Z