Reacties Ayurveda

“Dank je wel!!! Je hebt me geïnspireerd. Dit keer voor het eerst mild en met compassie voor mezelf een detoxkuur gevolgd. Niks niet afzien, maar heerlijk gezond & lekker eten en drinken! Heel anders & nu is het genieten. Bedankt voor je steuntje in de rug!”
Hetty Versloot

“Carolien kan heel goed luisteren, kijken en haar kennis van de ayurveda betrekken op de situatie waarin je je begeeft. Naar aanleiding van de informatie die je aan haar geeft stelt zij een voedingsplan op dat heel duidelijk en gebruiksvriendelijk is, vind ik. Op advies van Carolien eet ik nu vaker en in kleinere porties, waardoor mijn spijsvertering veel beter is geworden. Ook zorg ik dat ik warm blijf, of ik nu binnen of buiten ben. Het kunnen kleine veranderingen zijn die je geadviseerd krijgt, die een enorm resultaat kunnen geven. Gun jezelf een advies van Carolien. Je zult er geen spijt van krijgen!”
Marga Klein

“Deze week heb ik een heerlijke behandeling gehad bij Carolien Roovers van Praktijk Amchi. Ze heeft een aantal oliën uitgezocht bij mijn constitutie en hiermee een ayurvedische lichaams-en hoofdmassage gegeven. De massage was extra ontspannend, doordat de olie verwarmd werd, echt heerlijk! Ik voelde de spanningen en afvalstoffen letterlijk loskomen. Ook mijn haar kreeg een oliemasker en is nu weer lekker zacht.
Carolien is heel lief en zorgzaam. Ze neemt alle tijd en legt mensen graag in de watten. Fijn is dat ze ook rekening houdt met je wensen. Ze masseert echt vanuit haar gevoel en hart. Daarnaast geeft ze ook voedingsadviezen mee en kan ook nog eens heerlijk koken. Dank je Carolien voor je liefde en aandacht! Het heeft mij zeker goed gedaan, voor herhaling vatbaar!
Dat je nog maar veel mensen mag gaan helpen!”
Tieke jetten

“The stay with Hans & Carolien was a very special and wonderful experience! Beside the very nice room in an old house with a special cosy atmosphere we were provided with everything you need to feel comfortable., Hans cooked a gorgeous vegetarian meal and we dined and wined in the cosy garden together with the nice dogs. For me personally the absolute fabulous highlight was Caroliens ayurvedic massage, very soothing, relaxing and refreshing, warm and calming.
Thank you Carolien & Hans!”
Jutta and Claus

“Het was een fijne massage Carolien! Wel ietwat ongemakkelijk stiekem, al ben ik helemaal niet preuts. heerlijk die warme olie, stevigheid van masseren was perfect, leuke vloer en blij karretje. Echt super lief jouw massage en dat je met slaapzakken aankwam voor mijn koude lijf en ook heeeel fijn dat je telkens een hand op me hield, een gek klein dingetje dat toch heel veel verschil maakt.”
Maria Roos