Amchi Natuurcoaching

Wandelcoaching

Vaak heb ik de behoefte te begrijpen en ervaren wat er in mij speelt. Dit doe ik het liefst in de natuur en in contact met dieren, ik breng dan ook een groot deel van mijn vrije tijd door met mijn dieren en in de natuur. Mijn ervaring is dat het contact met dieren en natuur helend en inzichtgevend is. Het wezen van dier en natuur betekent zijn niet vooruit of achteruit kijken maar leven met wat is.

Gesprekswandelingen

Gesprekken vinden bij voorkeur plaats in de natuur. We observeren de natuur om ons heen en zijn voor even in het moment.

Wij leven momenteel in een tijdperk vol hectiek waardoor het soms moeilijk is in het moment te leven en zijn. We denken na over problemen, over toekomstige aangelegenheden of zijn nog bezig met zaken uit het verleden. Dit trekt ons weg van het nu.
Als je veel tijd doorbrengt in de natuur zie je de seizoenen, de cyclus van geboorte en vergankelijkheid.
Soms zitten we midden in de ellende, er lijkt geen einde aan te komen maar opeens is het voorbij en gebeuren bijzondere en mooie dingen. Door samen te observeren kan ik je helpen inzicht te verwerven. Ik laat je ter plekke inzichtgevende oefeningen doen en jezelf ervaren.

Stiltewandelingen

Tijdens een wandeling in de natuur voel je in je lijf waar je emoties zitten. Je voelt je blijdschap, boosheid, verdriet of gewoon neutraal.
Een stiltewandeling laat je voelen wat er echt in je aanwezig is.
Samen kunnen we kijken naar ervaringen, antwoorden of vragen die zich aandienen.
Ik help je ze te plaatsen en er een plek aan te geven binnen je huidige leven en situatie.