Ervaringen

Carolien heeft laatst prachtig mijn yogales ondersteund met een klankontspanning. Goed afgestemd op het groepje mensen… en de les over het 1e chakra.
Daarnaast een klankmeditatie als afsluiting van eenprachtige yogadag met vrienden gegeven. Diep ontspannend, nieuwsgierig makend, grondend en hart-openend. 
Dank je wel Carolien, ook namens mijn enthousiaste yoga-vrienden!
– K.v.K.Z

‘Grond onder je voeten’ is misschien ook wel de rode draad in mijn sessies met jou. Door de sessies met jou ben ik me bewuster geworden van de kracht en verbinding met mijn lichaam, dat daar alle antwoorden liggen (te sluimeren) en het belang van mijn verbinding met het grote lichaam, de aarde. Jouw begeleiding heeft geholpen om het contact met mijn innerlijk kind weer te openen en te laten stromen. Als persoon en ook door de fysieke ruimte die je biedt zorg je voor een veilige en warme bedding. Dank je wel daarvoor.
– A.B.

Carolien is erg goed in naar je luisteren zodat ze een beeld kan vormen van wáár de knelpunten voor jou exact liggen. Wanneer ze deze helder heeft, kan ze deze terugkoppelen op een aansprekende manier.
Helder formulerend geeft zij praktische adviezen, zodat je direct met jezelf en je (werk)omgeving aan de slag kunt.
In mijn geval zag zij duidelijk dat ZZP-er worden veel beter voor mij zou zijn dan te blijven hangen in mijn toenmalige loondienst-situatie. Ik ben haar nog steeds erg dankbaar daarvoor!

– Y.L.

Geweldige coaching op het gebied van werk gehad met Carolien! Ze is heel doortastend, eerlijk, helder en noemt het beestje bij de naam. Geen ellenlange gesprekken, maar goed overleg in combinatie met lichaamswerk. Ik voelde me gesterkt en gesteund door Carolien en haar praktische en kundige aanpak!
– J.V.

Een heerlijke belevings wandeling in groepsverband mogen ervaren onder leiding van Carolien. Toen ik aankwam voelde ik mezelf hoog in mijn energie. Naar buiten gegaan en in stilte gewandelt naar een Heemtuin die sprookjesachtig mooi was. Daar konden we ons zelf voelen en het hart openen. Hierdoor kon ik weer zakken. We genoten. De oefeningen van Carolien waren vooral afgestemd op overgave en het openen van het hart. In deze tuin en onder begeleiding van Carolien lukte dat prima. Het was een heel bijzondere ervaring diep geraakt en weer helemaal ontspannen, dichtbij mijzelf.
– M.V.