Re-integratie & Coaching on the Job

Wanneer je vastloopt op je werk, of weer gaat beginnen na een moeilijke periode, kan professionele steun goed van pas komen. Amchi biedt je deze steun. Ik geloof in een lichaamsgerichte benadering van problemen: via gesprekken kom je tot inzicht – via het lichaam kom je tot beleven en ervaren. Hierdoor kunnen stress en ziekte tot het minimum worden beperkt en krijgt je vitaliteit weer de overhand.

Amchi re-integratie & coaching on the job

Ik begeleid je in het proces om weer naar jezelf, naar signalen van je lichaam te luisteren. We onderzoeken niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook naar mentale, emotionele en sociale factoren. Je ontdekt gaandeweg welke belemmeringen er zijn om prettig en zinvol te werken, of opnieuw in beweging te komen. We werken samen aan alles wat je nodig hebt om weer in balans te komen. Gesprekken vinden al wandelend plaats zodat er een ontmoeting met jezelf plaatsvindt in beweging, in contact met natuur en omgeving. Daarnaast werken we met massages, voedings- en leefstijl, yoga en ademtechnieken.

We werken aan je herstel in drie stappen:
– Problemen onderkennen en manieren vinden om er anders mee om te gaan.
– Stapsgewijs ontdekken wie je werkelijk bent en nieuwe inzichten verwerven.
– Nieuwe overtuigingen en oordelen vormen in jezelf.

De sessies duren in totaal anderhalf uur. Dit is intensief genoeg om resultaten te behalen, maar zeker niet uitputtend. In een gedegen rapportage beschrijf ik de vorderingen en het genezingsproces.