Ervaringen

Ayurveda ervaringen
Lichaamsgerichte Psychotherapie ervaringen
Coaching ervaringen

Retraites appartement ervaringen

Sigrid
September 2021
Beste Carolien en Hans
Wat een verademing om bij mensen zoals jullie te mogen verblijven. Ik heb echt vakantie gehad! Hopelijk verhuizen jullie nooit zonder een bericht achter te laten althans als jullie de retraites op een andere plek gaan geven. Dank voor de heerlijke maaltijden en tot ziens!

Tapas & Ingrid
augustus 2021
Carolien and Hans are great hosts who cook very good vegan food, are authentic people and it was nice to have dinner with them and to share our experiences. Tip: try the Ayurvedic massage, it’s very good.

Clemens
Augustus 2021
heel fijne plek. goed bed, rustig. alles wat je nodig hebt

Paul
juli 2021
Fijne en aparte plek, die ik als coach erg kan waarderen. Nu was ik alleen voor een overnachting maar als ik klanten in oosten heb, zal ik zeker bij Hans en Carolien aankloppen. Alles goed geregeld en accuraat in de communicatie.

Xan
juli 2021
Carolien heeft mij zeer last minute verwelkomt in hun serene therapieruimte mét slaapgelegenheid. Keukentje, douche alles is er om lekker terug naar de basis te keren… jezelf. Geen luxe en poespas maar een rustige ruimte in prettige buurt. Groetjes Xann

Clemens
juni 2021
Hallo Carolien en Hans
Bedankt voor ’t warme welkom op deze fijne plek. Een bijzondere plek in een plaats met veel historie. Dat er nog veel mensen hier mogen genieten.

Winny
mei 2021
Een plek met een Idiaas tintje en prachtige klankschalen. Al was het slecht weer, genoten van de ruimte. Op de droge momenten de Klompenpaden in de omgeving gewandeld en die zijn fantastisch

Angela
mei 2021
Heerlijk rustig plekje, dichtbij de natuur. Fijn contact met Hans en Carolien, hartelijke mensen. Ook goede tips gekregen voor eten en drinken in de buurt. Ik kwam hier voor een lang weekend stilte en natuur, daar is deze plek perfect voor. Ik heb genoten!

Lieuwe
mei 2021
Heerlijk rustige plek!

Ruth en Ronald
mei 2021
Lieve Carolien en hans
Hartelijk dank voor jullie goede kookkunsten en gastvrijheid

Sarah en Florence
april 2021
Hallo Carolien en hans
Bedankt voor de heerlijke ruimte! We hopen nog eens terug te komen, wat een fijne energie.
Liefs Namasté!

Caroline
april 2021
Goede gastvrijheid, schoon appartement en leuke tips om in de buurt te gaan wandelen. Zeker een aanrader!

Teun
januari 2021
Hele fijne plek om te ontspannen met veel positieve energie!

Saskia
november 2020
Deze ruimte is heel aangenaam om in te verblijven: stil, warm en privé.

Dion
oktober 2020
Mooie locatie in een bosrijk gebied. Een leuke plek om even tot rust te komen en om op te laden.

Renske
augustus 2020
Fijne lichte ruimte om even bij te komen, vriendelijke mensen en mooie omgeving

Kim
augustus 2020
Een fijne rustgevende plek waar je tot jezelf kunt komen. Vanuit het huisje loop je zo de uiterwaarden in. Op een afstand van enkele minuten sta je al op het Landgoed Mariëndaal en of in de Burgers Zoo. Daarnaast kun je nog talloze andere dingen doen in de omgeving of jezelf in het huisje terug trekken met een goed boek en kop thee. Wij komen graag nog een keer terug om weer te genieten van de omgeving en rust.

Harriette
december 2019
Heerlijk stille plek om te verblijven.

Gerrit
november 2019
prima locatie, mooie plek

Marcel
april 2019
Prijs, kwaliteit. Plek om te slapen. Low luxe. Maar heerlijk afschakelen

Menno
april 2019
De ruimte is groter dan gedacht, de host is ontzettend vriendelijk en het is heerlijk rustig. Omgeving is prachtig en er is genoeg aanbod voor eten en drinken in de buurt. Zeker een aanrader!!!!

A.C.
oktober 2018
Prettige gastvrouw, ruime accommodatie, prachtige omgeving.

Luk
november 2019
Heel gezellige aangename ruimte om te vertoeven! Een lekker met zorg gemaakt ontbijt!!!

Ben
november 2019
Good, clean, quit, perfect for me.