Ervaringen

Ik heb de therapie als prettig ervaren omdat ik weet dat er niet over mijn grenzen gegaan werd en we ‘zacht’ werkten. Daarom merkte ik ook minder weerstand in mijzelf om te blijven komen en ervoer opbouwende groei.
Carolien is absoluut geen strakke therapeut eerder heel intuïtief, haar praktijk voelt als een warm bad waardoor ik mij heel veilig kon voelen. Ik vind haar heel erg goed in wat ze doet, ze werkt op gevoel en is een van de weinige therapeuten die bij mij ook echt bij de lichamelijke reacties komt. En ze voelt goed aan wat voor mij wel of niet goed is.
Wat de therapie voor mij heeft opgeleverd: dat ik makkelijker ergens naar toe ga, er is veel minder spanning aanwezig, ik voel ook veel sneller als ik wel spanning krijg in
mijn lichaam en kan dit dan ook weer veel sneller ontspannen. Dit geeft toch
ook wel meer een gevoel van vrijheid. Mijn lichaamsbewustzijn is hoger
geworden en ik begrijp ook beter wat er gebeurd en leer daar meer naar luisteren.
– E.W.

Lieve Carolien,
Ik heb me intens veilig, gezien, vertrouwd, begrepen, gesteund, uitgenodigd en aangemoedigd gevoeld. Door jouw manier van doen kon ik dit stukje ook echt ingaan. Ik denk dat er geen enkele andere therapeut is geweest bij wie ik dit zo had kunnen ervaren. Het begin en einde van elke sessie, met de klankschalen vond ik heel fijn: het voelen van het ‘nu’, aan het einde de samenvatting die je gaf, met daarin de kernpunten van wat we gedaan hadden, de vraag wat neem je mee en wat laat je hier.
Dat alles heeft mij enorm geholpen!
Dank je wel voor alles! Ik koester jou in mijn hart en zal nog vaak aan je woorden, maar vooral aan jouw ‘zijn’ terugdenken!

– L.H.

Ik ben heel erg blij dat ik me sterk genoeg voelde om dit proces aan te kunnen gaan.
Door jouw rustige benaderingswijze durfde ik te gaan ontdekken en leren.
Jij doet het rustig, je pusht niet, en je laat me zelf ontdekkend, zacht sturend door jou.
Dat vind ik juist zo mooi aan hoe jij het doet Carolien.
Het mooie is, is dat ik er nog ben en sterk en positief in het leven sta. Ik heb tijden gehad dat het echt anders was dus ik ben heel erg blij dat ik nu ben waar ik ben.
Dankjewel Carolien, ook jij kunt trots zijn op wat jij mij geleerd hebt.
Liefs van mij,
– H.D.

Carolien heeft laatst prachtig mijn yogales ondersteund met een klankontspanning. Goed afgestemd op het groepje mensen… en de les over het 1e chakra.
Daarnaast een klankmeditatie als afsluiting van eenprachtige yogadag met vrienden gegeven. Diep ontspannend, nieuwsgierig makend, grondend en hart-openend. 
Dank je wel Carolien, ook namens mijn enthousiaste yoga-vrienden!
– K.v.K.Z

‘Grond onder je voeten’ is misschien ook wel de rode draad in mijn sessies met jou. Door de sessies met jou ben ik me bewuster geworden van de kracht en verbinding met mijn lichaam, dat daar alle antwoorden liggen (te sluimeren) en het belang van mijn verbinding met het grote lichaam, de aarde. Jouw begeleiding heeft geholpen om het contact met mijn innerlijk kind weer te openen en te laten stromen. Als persoon en ook door de fysieke ruimte die je biedt zorg je voor een veilige en warme bedding. Dank je wel daarvoor.
– A.B.

Dank je wel voor het advies. Ik ben aan de slag gegaan en val gestaag af! Voel me goed!
– M.V.

Een heerlijke belevings wandeling in groepsverband mogen ervaren onder leiding van Carolien. Toen ik aankwam voelde ik mezelf hoog in mijn energie. Naar buiten gegaan en in stilte gewandelt naar een Heemtuin die sprookjesachtig mooi was. Daar konden we ons zelf voelen en het hart openen. Hierdoor kon ik weer zakken. We genoten. De oefeningen van Carolien waren vooral afgestemd op overgave en het openen van het hart. In deze tuin en onder begeleiding van Carolien lukte dat prima. Het was een heel bijzondere ervaring diep geraakt en weer helemaal ontspannen, dichtbij mijzelf.
– M.V.

Lieve Carolien,
Ik ben bij jou de afgelopen jaren een mooi proces aangegaan. Door de therapie heeft mijn leven een andere wending gekregen. Ik ben veel gevoeliger geworden. Mijn proces is niet meer tot stilstand gekomen en ik zoek wegen die mij leiden tot waar ik wil zijn.
Ik heb vaak aan jou terug gedacht en aan de dingen die ik bij jou geleerd heb, dat is heel waardevol voor mij. Ik wil je daar heel erg voor bedanken.
– D.H.

Carolien is als therapeut uitnodigend en op een prettige wijze begeleidend, zonder heel nadrukkelijk te sturen. Zij hielp mij met zachte hand over de drempel en daardoor kon ik handen en voeten geven aan innerlijke belevingen. De therapie werkte voor mij rustbrengend en inzichtgevend.
– C.P.