Ervaringen

Ik ben heel erg blij dat ik me sterk genoeg voelde om dit proces aan te kunnen gaan.
Door jouw rustige benaderingswijze durfde ik te gaan ontdekken en leren.
Jij doet het rustig, je pusht niet, en je laat me zelf ontdekkend, zacht sturend door jou.
Dat vind ik juist zo mooi aan hoe jij het doet Carolien.
Het mooie is, is dat ik er nog ben en sterk en positief in het leven sta. Ik heb tijden gehad dat het echt anders was dus ik ben heel erg blij dat ik nu ben waar ik ben.
Dankjewel Carolien, ook jij kunt trots zijn op wat jij mij geleerd hebt.
Liefs van mij,
H.D.

Carolien heeft laatst prachtig mijn yogales ondersteund met een klankontspanning. Goed afgestemd op het groepje mensen… en de les over het 1e chakra.
Daarnaast een klankmeditatie als afsluiting van eenprachtige yogadag met vrienden gegeven. Diep ontspannend, nieuwsgierig makend, grondend en hart-openend. 
Dank je wel Carolien, ook namens mijn enthousiaste yoga-vrienden!
– K.v.K.Z

‘Grond onder je voeten’ is misschien ook wel de rode draad in mijn sessies met jou. Door de sessies met jou ben ik me bewuster geworden van de kracht en verbinding met mijn lichaam, dat daar alle antwoorden liggen (te sluimeren) en het belang van mijn verbinding met het grote lichaam, de aarde. Jouw begeleiding heeft geholpen om het contact met mijn innerlijk kind weer te openen en te laten stromen. Als persoon en ook door de fysieke ruimte die je biedt zorg je voor een veilige en warme bedding. Dank je wel daarvoor.
– A.B.

Dank je wel voor het advies. Ik ben aan de slag gegaan en val gestaag af! Voel me goed!
– M.V.

Een heerlijke belevings wandeling in groepsverband mogen ervaren onder leiding van Carolien. Toen ik aankwam voelde ik mezelf hoog in mijn energie. Naar buiten gegaan en in stilte gewandelt naar een Heemtuin die sprookjesachtig mooi was. Daar konden we ons zelf voelen en het hart openen. Hierdoor kon ik weer zakken. We genoten. De oefeningen van Carolien waren vooral afgestemd op overgave en het openen van het hart. In deze tuin en onder begeleiding van Carolien lukte dat prima. Het was een heel bijzondere ervaring diep geraakt en weer helemaal ontspannen, dichtbij mijzelf.
– M.V.